Een goede start van het nieuwe jaar!


Image
Image

(0512) 54 18 00

info@vanreenenglas.nl

Van Reenen Glas is uitgebreid!

Sinds kort hebben wij er een tweede locatie bij. Op onze nieuwste locatie, gelegen aan De Hemmen 6 te Drachten, kunnen wij grote aantallen, speciale vormen of glasbewerkingen zonder moeite uitvoeren door middel van ons snelle en zeer accurate machinepark. En met onze ruime voorraad kunnen wij direct inspringen op al uw wensen.

Image

U BENT ALTIJD WELKOM BIJ VAN REENEN!

Onze deuren staan altijd voor u open. Bij ons nieuwe pand, maar ook op het vertrouwde adres aan de Pyriet 23 in Drachten. Daar bent u van harte welkom voor vrijblijvend advies, een offerte aanvraag of bestellingen op maat. Heeft u specifieke wensen? Wij denken graag met u mee! Zelfs na sluitingstijd! 

 

Via onze website kunt u namelijk 24 uur per dag uw aanvragen en bestellingen doorgeven. Wij nemen dan de volgende werkdag meteen contact met u op.

 
Image
 

AKTIE     AKTIE     AKTIE     AKTIE     AKTIE     AKTIE

Image

Zorgeloos wonen
Wist u dat er in de afgelopen maand in de gemeente Smallingerland meer dan 35 inbraken of pogingen daartoe zijn geweest? Een probleem waar we helaas in elke regio mee te maken hebben. Bent u hier al tegen gewapend?
U ontvangt nu bij Van Reenen Glas 50% korting op onze ReensafeĀ© originele inbraakvertragende beglazing en 25% korting op ons hang- en sluitwerk volgens politiekeurmerk veilig wonen. Maak dus vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende offerte.

Uw wens staat centraal

Heeft u specifieke wensen, grote opdrachten of juist een kleine opdracht? Ook voor nieuwe kozijnen, deuren of schilderwerk zit u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen bijna alles voor u realiseren. Is uw klus groot of klein, wij gaan graag de uitdaging met u aan!

WIE KWALITEIT KIEST, KIEST VAN REENEN GLAS

Onze openingstijden:

 

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Op afspraak: 17:00 tot 20:00 uur.

Zaterdag op afspraak tussen 09:00 en 12.00 uur. Zon- en feestdagen gesloten.

Bezoekadres particulier:  Pyriet 23  |  9207 GK Drachten

Bezoekadres zakelijk: De Hemmen 6  |  9206 AG Drachten

Telefoon: (0512) 54 18 00                 Mail Van Reenen Glas

Volg ons op Facebook:

Facebook
 

Geen nieuwsbrieven en/of acties meer ontvangen? Klik hier om u af te melden