U bent altijd welkom bij Van Reenen glas


Image
Image

(0512) 54 18 00

info@vanreenenglas.nl

Van Reenen Glas is van alle markten thuis

Image

Op onze nieuwste locatie, gelegen aan De Hemmen 6 te Drachten, kunnen wij u nog beter en sneller van dienst zijn met onze “klaar terwijl u wacht” service. Grote aantallen, speciale vormen of glasbewerkingen zijn voor ons geen enkel probleem. Met ons snelle en zeer accurate machinepark en de ruime voorraad kunnen wij direct inspringen op uw wensen. 

ACTIE: HR++ NU OF NOOIT

Wist u dat HR++ glas momenteel 1 van de meest populaire glassoorten is? Door de hoge vraag dalen de prijzen, maar een belangrijker voordeel is de enorme daling in stookkosten door de hoge isolatiewaarde van het glas. U kunt nu nog meer geld besparen! Bij Van Reenen glas is HR++ glas verkrijgbaar vanaf € 22,00 per m². 

 

Genoemde prijs is inclusief energietoeslag en exclusief verwijderingsbijdrage en BTW. De actie loopt t/m 31 maart 2018. Vraag ons naar de voorwaarden.

 
Image
 
 
Image
 

Brandvertragende beglazing

 

Van Reenen Glas is gespecialiseerd in het leveren van brandvertragende beglazing, een veiligheidsglas waarbij brand wordt vertraagd met 30 of 60 minuten. Deze hebben wij altijd op voorraad staan. Niet te duur en binnen een uur! In HR++ is de levertijd ca. 2 weken.

Prijslijst voor bedrijven

 

Van Reenen Glas biedt voor bedrijven een speciale prijslijst. Neem vandaag nog contact met ons op.

 
Image
 

Vertegenwoordiger

Het is ook mogelijk een afspraak te maken met onze vertegenwoordiger. Hij komt vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Op iedere locatie komen we langs om een offerte op maat te maken.

Uw wens staat centraal

Heeft u specifieke wensen, grote opdrachten of juist meerdere kleine aantallen nodig? Wij kunnen bijna alles voor u realiseren. Is uw klus groot of klein, wij gaan graag de uitdaging met u aan!

WIE KWALITEIT KIEST, KIEST VAN REENEN GLAS

Onze openingstijden:

 

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Op afspraak: 17:00 tot 20:00 uur.

Zaterdag op afspraak tussen 09:00 en 12.00 uur. Zon- en feestdagen gesloten.

Bezoekadres particulier:  Pyriet 23  |  9207 GK Drachten

Bezoekadres zakelijk: De Hemmen 6  |  9206 AG Drachten

Telefoon: (0512) 54 18 00                 Mail Van Reenen Glas

Volg ons op Facebook:

Facebook
 

Geen nieuwsbrieven en/of acties meer ontvangen? Klik hier om u af te melden