Profiteer een extra maand van korting op inbraakvertragende beglazing


Glas van Van Reenen Glas: een veilig gevoel

Degelijk hang- en sluitwerk, dat volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen is getest, goedgekeurd èn op de juiste manier bevestigd is, is tegenwoordig niet meer weg te denken in bedrijfspand of woning. Maar het is daarom des te belangrijk dat het glas in uw huis niet de zwakke plek wordt. Van Reenen Glas heeft inmiddels ruime ervaring met het geven van advies hierover en biedt hoogwaardige en betaalbare inbraakvertragende beglazingen aan.

Image

NU OF NOOIT ACTIE - GELDIG T/M 31 MAART 2018

Image
Image

AANBIEDING
Ook in maart ontvangt u bij ons 50% korting op onze Reensafe© originele inbraakvertragende beglazing en 25% korting op het hang- en sluitwerk volgens politiekeurmerk veilig wonen.

REENSAFE©
Reensafe inbraakwerend glas is er in Basic, Super of Excellent uitvoering en bestaat uit meerdere beglazingen met een speciale taaie substantie, waardoor inbrekers veel moeilijker bij u binnen kunnen komen. Ook kan het worden gecombineerd met hoogwaardig geselecteerd hoogrendementsglas zoals Reenpane© Basic, Superplus of Excellent isolatieglas. Het is s
nel uit voorraad leverbaar en geeft u een veilig gevoel. Meer over Reensafe...

REENSAFE© is GLAS dat zich echt SAFE mag noemen

 
Image

Werken bij Van Reenen Glas? Dat kan!
Wij zijn op zoek naar een (leerling) glaszetter of iemand die het vak graag wil leren. Ben jij op korte termijn fulltime beschikbaar en wil je werken in een gezellig en gemotiveerd team? 
Kijk dan op onze website en stuur ons jouw motivatiebrief met CV.

 
Image
 

U BENT ALTIJD WELKOM BIJ VAN REENEN!

Voor vrijblijvend advies, een offerte aanvraag of bestellingen op maat staan wij graag voor u klaar. Heeft u specifieke wensen? Wij denken uiteraard met u mee.

Ook kunt u via onze website 24 uur per dag uw aanvragen en bestellingen doorgeven. Wij nemen dan de volgende werkdag meteen contact met u op.

WIE KWALITEIT KIEST, KIEST VAN REENEN GLAS

 

Onze openingstijden:

 

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Op afspraak: 17:00 tot 20:00 uur.

Zaterdag op afspraak tussen 09:00 en 12.00 uur. Zon- en feestdagen gesloten.

Telefoon: (0512) 54 18 00                 Mail Van Reenen Glas

Volg ons op Facebook:

Facebook
 

Geen nieuwsbrieven en/of acties meer ontvangen? Klik hier om u af te melden