Met een goed gevoel de deur uit

 

Liever de webversie? klik hier

Image

Particulier: Pyriet 23

9207 GK Drachten

Zakelijk: De Hemmen 6
9206 AG Drachten

 
Image
Image

(0512) 54 18 00

Image

info@vanreenenglas.nl

Veilig en vertrouwd met Van Reenen Glas


Image
 

Optimaal genieten, zowel thuis als onderweg!

Terwijl u geniet van een welverdiende vakantie, mooie reis, een dagje uit of citytrip, blijft het inbrekersgilde helaas thuis...

Van Reenen Glas kan helpen om u altijd zorgeloos te laten genieten. Of het nu thuis is of onderweg. Wij hebben namelijk diverse soorten inbraakvertragende beglazingen in ons assortiment onder de naam 'ReenSafe®'.

 

Het bestaat uit meerdere beglazingen met een speciale taaie substantie. Daardoor, en in combinatie met een speciale plaatsingsmethode, is het voor inbrekers moeilijker om binnen te komen.  

Reensafe® inbraakvertragend glas is verkrijgbaar in Basic, Super of Excellent uitvoering. Stuk voor stuk uitstekende glazen om ongewenste bezoekers te weren.

 

Daarnaast kan Reensafe® inbraakvertragend glas worden gecombineerd met geluidswerend glas of bijvoorbeeld hoogwaardig geselecteerd hoogrendementsglas zoals Reenpane© Basic, Superplus of Excellent isolatieglas.

 

Algemene verordening gegevensbescherming

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. Organisaties moeten kunnen laten zien dat zij de juiste technische en organisatorische maatregelen hebt genomen om de persoonsgegevens te beschermen en dat deze niet ongevraagd worden gebruikt.

Daarom willen wij graag uw toestemming ontvangen om onze nieuwsbrieven te kunnen blijven verzenden. Door op onderstaande button te klikken kunt u dit aangeven.

 

De klant staat centraal

Heeft u specifieke wensen, grote opdrachten of juist meerdere kleine aantallen nodig? Wij kunnen bijna alles voor u realiseren. Is uw klus groot of klein, wij gaan graag de uitdaging met u aan!

 

Heeft u al eens op onze site gekeken? Uitgebreide informatie, actueel nieuws en veel glassoorten en varianten staan erop vermeld. Zoekt u iets speciaals of op een specifiek formaat? Laat het ons weten. Wij helpen u graag verder. 

WIE KWALITEIT KIEST, KIEST VAN REENEN GLAS

Onze openingstijden:

 

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Op afspraak: 17:00 tot 20:00 uur.

Zaterdag op afspraak tussen 09:00 en 12.00 uur. Zon- en feestdagen gesloten.

Telefoon: (0512) 54 18 00                 Mail Van Reenen Glas

Volg ons op Facebook:

Facebook
 

Geen nieuwsbrieven en/of acties meer ontvangen? Klik hier om u af te melden